Hur ändrar jag nummer på min gratisrad?

Kan jag ändra numren på min gratisrad?

Ja, länken som aktiverar din gratisrad aktiverar automatiskt en slumpmässigt utvald rad.

Vill du välja dina egna nummer är det bara att klicka på det lilla förstoringsglaset. När du har valt dina nummer är det bara att klicka på ”skicka in”.

Så snart du har skickat in din lott erhåller du ett bekräftelsemejl till din registrerade mejladress med all lottinformation.

Notera att välkomsterbjudandet endast är för nya spelare och att det endast går att använda bonuserbjudande/kampanjkod per köp.