Kan jag lägga till fler än en betalningsmetod på mitt konto?

Du kan lätt lägga till fler än en betalningsmetod på ditt spelkonto, följ bara nedanstående steg.

1.      Logga in på ditt Lottoland-konto
2.      Klicka på ditt namn uppe i det högra hörnet på sidan
3.      Kicka på ”Transaktioner”
4.      Skrolla ner till rubriken ”Fyll på saldo” och välj hur mycket du vill sätta in
5.      Klicka på ”fortsätt” och välj betalningsmetod

Du kan även välja att sätta in pengar på ditt spelkonto med hjälp av banköverföring

Skriv in följande kontouppgifter om du vill göra en insättning:

Mottagare: Lottoland.se
IBAN: GI10JYBA000010087100004
BIC: JYBAGIGI
Referens: (Här skriv du in ditt spelar-ID)
Adressen till vår bank är: Jyske Bank Gibraltar ltd,76 Main street, box 143

En insättning tar oftast kring 1-2 arbetsdagar innan de dyker upp på ditt spelarkonto. Vi kommer att kontakta dig omedelbart när insättningen har fullbordats.

Vid insättning över 1 000 kronor lägger vi till en insättningsbonus på 3%!