Hur spelar jag samma nummer igen?

Kan jag spela samma nummer utan att behöva skapa en ny lott?

Du kan lätt spela samma nummer igen utan att behöva skapa en ny lott.

Hur gör jag?

Du kan lätt spela samma nummer igen. Klicka bara på rubriken ”lotter” när du är inloggad på ditt spelkonto. Sväva med muspekaren över den den lilla kundvagnen på den lott du vill spela igen och ett pop-up fönster med texten ”spela denna lott igen” visas. Du kan nu välja att ändra lotten eller att gå direkt till kassan med samma nummer som innan.

Vad händer sedan?

Så snart du har skickat in din lott får du en orderbekräftelse till din registrerade mejladress med alla information angående ditt köp.