Hur avbryter jag min prenumeration?

Du kan när som helst avbryta din prenumeration. När din prenumeration är avbruten kommer din lott spela fram till sista dragning men sedan inte förnyas något mer.

Vill du avbryta en prenumeration kan du göra det genom att följa dessa steg:

1. Logga in på Lottoland.se,

2. Klicka på ditt namn uppe i högra hörnet,

3. Klicka på ”lotter” för att se dina pågående prenumerationer,

4. Välj den prenumeration du vill avsluta,

5. Klicka på knappen med två cirkulerande pilar för att avbryta din prenumeration,

6. Du kommer nu bli tillfrågad att avsluta prenumerationen, bekräfta att du vill avsluta prenumerationen genom att klicka på ”OK”.

Får jag någon bekräftelse på att min prenumeration är avslutad?

Ja, ett bekräftelsemejl med sista dragningsdatum för din lott skickas till din registrerade mejladress. Får du inget bekräftelsemejl, vänligen kontakta kundservice@lottoland.se så kan vi bekräfta att din prenumeration är avslutad.

Vill du att vi skall avsluta prenumerationen åt dig?

Vill du att vi skall avsluta din prenumeration åt dig är den bara att kontakta kundtjänst via mejl eller chatt så hjälper vi till.