Fungerar inte din webbläsare vid betalning i kassan?

Har du stött på problem vid betalning i kassan?

Ibland kan din webbläsare ställa till med bekymmer när du betalar online.

Om detta skulle hända hos Lottoland, kan du prova något av följande:

Logga ut från ditt Lottoland.se konto, rensa cache and cookies, logga in igen och gör ett nytt försök.

Fungerar det fortfarande inte?

Prova att byta webbläsare (tex, google chrome).

Försäkra dig även om att din browser tillåter cookies från en tredje part. Då betalningsprocessen går genom en tredje part, vår PCI-DSS certifierade betalningsleverantör Ayden.