Hur gör jag ett uttag och överför vinster till mitt bankkonto?

Kan jag begära uttag till mitt kreditkort?

Du kan begära uttag till det kreditkort du har registrerat som betalningsmetod. Det går endast att begära uttag till ett registrerat kreditkort.

Vill du begära uttag till ditt kreditkort kan du göra det när du har loggat in på ditt konto. Gå bara till menyn ”Transaktioner” och skrolla ned till rubriken ”Utbetalning”.

Om du vill göra ett uttag och sätta in din vinst på ditt bankkonto går du först till menyn "Transaktioner" och sedan ner till rubriken "Utbetalning".

1) Klicka på "Lägg till kontouppgifter (BIC/IBAN)".
2) SWIFT/BIC - det här är din banks internationella identifikationsnummer.
3) IBAN - det här är ditt internationella kontonummer.
4) Klicka på lägg till.

Din banks identifikationsnummer och ditt internationella kontonummer hittar du vanligtvis när du loggar in hos din internetbank. Du kan också fråga din bank om uppgifterna om du inte hittar dem.

Det här är ett exempel på ett IBAN-nummer - kom ihåg att skriva in numret utan några mellanslag:
IBAN: SE29RBOS60161331926819

Så här kan ett BIC-nummer se ut: SWEDSESS