Hur ändrar jag mina personuppgifter?

Ditt namn, födelsedatum och land kan du ändra genom att kontakta kundservice@lottoland.se med en kopia på ett dokument som styrker ändringen. Se instruktioner på vilka krav som behöver uppfyllas under rubriken "Varför behöver jag skicka in ID och Adressbevis?".

Övriga personuppgifter kan du ändra när du är inloggad på ditt spelkonto. Sväva med muspekaren över "Konto" uppe i det högra hörnet, klicka på "konto" och sedan på den gröna knappen "redigera" i högra hörnet för att redigera kontoinformation. Glöm inte att spara när du är klar med ändringarna.