Hur skickar jag in min rad, lott och spelkupong?

Så här spelar du på lotto hos Lottoland:

1. Logga in med ditt spelarkonto hos Lottoland.
2. Markera det lotteri du vill spela på i den översta menyn på sidan.
3. Klicka på "Till spelfält" i rullmenyn.
4. Välja dina nummer och klicka på "Skicka in".
5. Om du har en rabattkod kan du skriva in den i kundvagnen genom att trycka på "Ange Bonus- eller erbjudandekod".
6. Du kan betala med ditt eventuella saldo, Visa, MasterCard, Neteller, eller göra en banköverföring via Skrill. Följ instruktionerna och skriv in dina uppgifter för att betala.
7. Klicka på "Bekräfta och fortsätt" för att skicka in dina lotter och för att delta i dragningen.

Ett mejl med din orderbekräftelse kommer automatiskt att skickas till dig.

Klicka på menyn "Lotter" när du loggat in för att se dina nya och gamla lotter, samt eventuella vinster.

Kontakta kundservice om du behöver mer hjälp så svarar vi dig så fort vi kan.