Varför behöver jag skicka in ID?

EU Lotto Ltd. innehar en officiell spellicens utfärdad i Gibraltar och företaget regleras av Gibraltars spelkommission. Ett krav för att inneha en spellicens i Gibraltar är att Lottoland måste kunna garantera att deras medlemmars personuppgifter stämmer, innan några vinster kan betalas ut.

Vi ber dig vänligen att skicka in kopior på ett av nedan ID dokument:
  • Pass – Informationssida
  • Körkort – Fram- och baksida
  • ID kort – Fram- och baksida
Krav för kopiorna:

• Alla 4 hörn och kanter på dokumenten måste synas.
  • All information måste vara tydligt och kunna läsas.
  • Formatet kan vara JPEG eller PDF.
  • Vara i färg - Svart/vita dokument accepteras inte

Du kan ladda upp dina ID dokument när du är inloggad på ditt spelkonto. Gå till Konto, klicka på "Transaktioner", skrolla ned till rubriken "Utbetalning" följt av "Lägg till kontouppgifter".

Det går även bra att skicka samtliga dokument i ett mejl till oss på kundservice@lottoland.se.

Du behöver bara verifiera ditt konto först när du vill ta ut din första vinst. Efter det kommer ditt konto att förbli verifierat, så du behöver inte upprepa processen om du vinner igen.

Det är också viktigt att vi har din legitimation så att ingen annan person kan försöka att hämta ut din vinst.

Vi kan garantera att vi bara sparar personuppgifter som vi enligt lag måste spara eller för att kunna förbättra den service vi erbjuder dig. Vi krypterar all information för att skydda dina personuppgifter.

Om du har fler frågor får du gärna kontakta kundservice@lottoland.se så hjälper vi till.