Varför behöver jag skicka in legitimation, pass eller ID-kort?

EU Lotto Ltd. innehar en officiell spellicens utfärdad i Gibraltar och företaget regleras av Gibraltars spelkommission. Ett krav för att inneha en spellicens i Gibraltar är att Lottoland måste kunna garantera att deras medlemmars personuppgifter stämmer, innan några vinster kan betalas ut. Det är på grund av det här kravet som vi måste be om en fotokopia på en av följande legitimationer för att spelare ska kunna verifiera sitt konto innan utbetalning:

Pass - ditt svenska pass där alla uppgifter tydligt syns.
Körkort - fram- och baksida.
Giltigt ID-kort - fram- och baksida. Ett ID-kort utfärdat av en bank gäller inte som giltigt ID-kort.

Du kan ladda upp dina ID dokument när du är inloggad på ditt spelkonto. Gå bara till menyn "Transaktioner", skrolla ned till rubriken "Utbetalning" och klicka på "lägg till kontouppgifter".

Det går även bra att ta en bild på ditt giltiga ID, bifoga i ett mejl och skicka in till kundservice@lottoland.se.

Du behöver bara verifiera ditt konto först när du vill ta ut din första vinst. Efter det kommer ditt konto att förbli verifierat, så du behöver inte upprepa processen om du vinner igen.

Det är också viktigt att vi har din legitimation så att ingen annan person kan försöka att hämta ut din vinst.

Vi kan garantera att vi bara sparar personuppgifter som vi enligt lag måste spara eller för att kunna förbättra den service vi erbjuder dig. Vi krypterar all information för att skydda dina personuppgifter.

Om du har fler frågor får du gärna kontakta kundservice@lottoland.se så hjälper vi till direkt.