Jag kan inte logga in eller har glömt mitt lösenord

Om du glömt ditt lösenord eller inte kan logga in kan du återställa kontot genom att klicka på texten "Glömt lösenord?" i lösenordsfältet och skriva in din e-mailadress eller spelar-ID i fältet och sedan klicka på "Skicka länken för återställning".

Du kommer då automatiskt att få ett e-mail med en länk som återställer ditt lösenord.

Vi rekommenderar att du då och då byter lösenord för att se till att ingen obehörig kan komma åt ditt konto.