Jag kan inte logga in eller har glömt mitt lösenord

Om du glömt ditt lösenord eller inte kan logga in kan du återställa kontot genom att klicka på texten "Glömt?" i lösenordsfältet och skriva in din e-mailadress eller spelar-ID i fältet och sedan klicka på "Skicka länken för återställning".

Du kommer då automatiskt att få ett e-mail med en länk som återställer ditt lösenord.

Vi rekommenderar att du då och då byter lösenord för att se till att ingen obehörig kan komma åt ditt konto.